• fu'a

Fa'amafanafanaga Sili: Se Sofa Fa'anofoa mo Avanoa Uma

Fa'amafanafanaga Sili: Se Sofa Fa'anofoa mo Avanoa Uma

O e su'e mo le tu'ufa'atasiga atoatoa o le mafanafana ma le sitaili mo lou avanoa nofo?Sofa nofoao filifiliga sili ia. O le sofa nofoa umi e faʻasaoina avanoa ma maua ai le malologa sili, ma avea ma faʻaopoopoga lelei i soʻo se potu. Pe o se potu malolo, potu 'ai, potumoe poʻo se ofisa, o le sofa longue e ofoina atu le faʻafefiloi atoatoa o galuega ma faʻamafanafanaga.

O se tasi o vaega autu o le sofa chaise longue o lona mamanu faʻasao avanoa. Faatasi ai ma le gafatia e tuʻu naʻo le 7 inisi mai le puipui, e mafai ona e fiafia i se faʻataʻitaʻiga atoatoa e aunoa ma le tele o avanoa i totonu o le potu. O le mea lea e avea ai ma filifiliga sili mo nofoaga laiti poʻo fale mautotogi e faʻatapulaʻa avanoa. Mo i latou e mananaʻo e faʻateleina lo latou avanoa e nonofo ai, o le faigofie o le mafai ona faʻanofo atoatoa e aunoa ma le manaʻomia o le tele o avanoa avanoa o se taʻaloga-sui.

E le gata i la latou mamanu fa'asao avanoa, o nofoa nofoa nofoa e faigofie tele foi ona fa'aoga. Faatasi ai ma le gaioiga faigofie o le tatalaina o le nofoa ma oomi le pito i tua, e mafai ona e suia lou sofa i se solomuli matagofie. Ole faigofie ole fa'aoga e avea ai ma filifiliga sili mo so'o se tasi e mana'o e malolo pe a uma se aso umi pe na o le kiki i tua ma fiafia i sina taimi malolo. O le fa'amaufa'ailoga lautele fa'a'au'au tua e maua ai le fa'amafanafanaga sili, e tu'uina atu ia te oe le lagona o le opoina e le mafanafana. O le nofoaga sili lea e malolo ai ma faʻafefe ai le atuatuvale o le aso.

O le faʻaogaina o se sofa nofoa umi e avea ai ma filifiliga sili mo tulaga eseese. Pe o se po tifaga manaia i totonu o le potu malolo, o se potu fono lelei i totonu o le ofisa, poʻo le faʻaopoopoina o se paʻi o mea taugata i se potu faletalimalo, o se sofa nofoa umi e faʻafefiloi lelei i soʻo se siosiomaga. O lona gafatia e tuʻuina atu le faʻamafanafanaga ma le faʻatinoga e avea ai ma filifiliga lauiloa mo avanoa eseese.

Pe a oo i le malolo,nofoa nofoa umi sofaofoina atu le mea sili o lalolagi uma e lua - faʻamafanafanaga ma sitaili. O lona fa'asaoina o avanoa, fa'afaigofie le fa'agaoioiga ma le fa'a'au'au fa'asolo pito i tua e fai ma filifiliga sili mo i latou e mana'o e fa'atupu se siosiomaga fa'alelei ma fa'afeiloa'i i totonu o latou fale po'o le ofisa. O lea la, afai o loʻo e i ai i le maketi mo se sofa fou e tuʻufaʻatasia le mafanafana, sitaili, ma le faʻatinoga, mafaufau e teu faʻafaigaluega i se sofa nofoa umi. O le auala sili lea e faʻaleleia ai lou avanoa ma fatuina se siosiomaga malolo mo tagata uma e fiafia ai.


Taimi meli: Iul-16-2024