• fu'a

Fa'aleleia lou poto fa'afiafia ile fale fa'atasi ma se nofoa fa'amalo

Fa'aleleia lou poto fa'afiafia ile fale fa'atasi ma se nofoa fa'amalo

Ua e sauni e ave lau fale tifaga ile isi tulaga? Va'ai faalemafaufau i le mafai ona goto ifo i totonu o se sofa fa'alelei matagofie e fa'anofo i le tulaga lelei mo le fa'amafanafanaga sili i le pa'i atu i se ki. Fa'ailoaina o le fale fa'afiafia e fa'aola ai le nofoa fa'aeletise, fa'atulagaina e fa'aleleia ai po o ata tifaga, taimi ta'aloga ma taimi malolo i le fale.

Se'i o tatou va'ava'ai toto'a i foliga e avea ai lenei sofa ma su'ega ta'aloga mo lau seti fale fa'afiafia. Muamua, o le fa'aogaina o le power recline e tu'u ese ai lenei sofa mai filifiliga nofoa masani. Faatasi ai ma le oomi o se faamau, e faigofie ona e fetuutuunai le tulaga faasipa e suʻe ai le tulimanu lelei mo le matamata, malolo, poʻo le moe. Fa'atofa i lever manual ma fa'afeiloa'i i mea fa'aonaponei.

A oʻo mai i itula uumi o faʻafiafiaga, o le mafanafana e taua, ma o lenei sofa e tuʻuina atu i soo se auala. O aluga mafiafia ma aluga e maua ai se nofoa fa'alelei ma lagolago, fa'amautinoa itula o le fiafia e le motusia. Pe o e talimalo i se marathon tifaga po o le matamata i lau ata TV e sili ona e fiafia i ai, o le mafanafana o lenei sofa o le a faʻaleleia atili ai lou poto masani matamata.

I le faaopoopo atu i ona foliga mafanafana, o leneisofa fale tifaga na mamanuina ma le fa'atinoina i le mafaufau. O se taga talafeagai faʻapipiʻiina i totonu o le sofa e mafai ai ona e teuina faigofie faʻatonutonu mamao, telefoni feʻaveaʻi ma isi mea laiti. Le toe fa'ase'e po'o le su'eina o mea fa'aoga sese - o mea uma e te mana'omia o lo'o teuina lelei mo le vave maua i lau va'aiga matamata.

O le tumau o se isi mea taua e mafaufau i ai pe a teu faʻafaigaluega i meafale fale tifaga, ma o lenei sofa e fausia e tumau. O le faʻavaa uʻamea maualuga e maua ai se faʻavae malosi, faʻamautinoaina o lenei meafale o le a tumau i le suega o le taimi. E mafai ona e malolo faigofie i le iloaina o lau tupe teufaafaigaluega i se sofa fale tifaga o se tupe faʻaalu umi.

O le faʻaogaina o se vaega foi o lenei sofa. Pe o e su'e se nofoaga lelei e malolo ai, se nofoa lagolago mo ta'aloga, po'o se nofoa fa'alelei mo ata tifaga, o lenei sofa ua e ufiufi. O ona tulaga e le fa'atapula'aina e mafai ai e oe ona fa'avasega lou tulaga nofonofo e fetaui ma ou mana'oga fa'apitoa, ma avea o se fa'aopoopoga fa'apitoa ma fetu'una'i i lau seti fale tifaga.

O mea uma lava na,fale tifaga eletise nofoa nofoaofo atu le tu'ufa'atasiga atoatoa o le fa'amafanafanaga, fa'aogagofie, tumau, ma le fa'aogaina. Fa'aleleia lou poto fa'afiafia ile fale ma suia lou avanoa e nofo ai ile nofoaga autu fa'afiafiaga fa'atasi ai ma lenei meaafale matagofie ma aoga. Fa'afeiloa'i i le malolo ma faatofa atu i le fa'anoanoa ile sofa lea e sui ai taaloga ile fale.


Taimi meli: Iuni-04-2024