• banner

Forstå fordelene med tilt-in-space Power Lift-stoler

Forstå fordelene med tilt-in-space Power Lift-stoler

For helsepersonell har tilt-in-space power lift-stoler blitt et uunnværlig verktøy for å fremme pasientkomfort, forebygge trykkskader og forbedre det generelle velvære.
Disse spesialiserte stolene tilbyr en unik kombinasjon av funksjoner som effektivt omfordeler vekten, lindrer press på sensitive områder og fremmer riktig posisjonering, noe som gjør dem til en uvurderlig ressurs i ulike helsemiljøer.
✨Forstå fordelene med tilt-in-space Power Lift-stoler
Trykkskader, også kjent som liggesår, er en alvorlig bekymring for personer som forblir i en stilling i lengre perioder.
Disse skadene oppstår når langvarig trykk forstyrrer blodstrømmen til bestemte områder av kroppen, noe som fører til vevsskade og potensielle komplikasjoner.
01e1bb8685ae42b7288e510c59b9c34
Tilt-in-space power lift-stoler løser dette problemet effektivt ved å innlemme en mekanisme som samtidig vipper setet og ryggstøtten, og opprettholder en synkronisert vinkel gjennom hele bevegelsen.
Denne synkroniserte tilt-in-space-funksjonen sikrer at pasientens kroppsvekt er jevnt fordelt, minimerer trykkpunkter og fremmer blodstrømmen til sårbare områder, spesielt korsbenet og ischial tuberositeter (ITs).
</p>                 <div class=

Innleggstid: 13. juni 2024